Sikkerhed bygninger

SafeCount kan hjælpe virksomheder og organisationer med, at overbevise kunder og medarbejdere om at forholdsreglerne om afstand er under kontrol.

 

Løsningen med SafeCount er tilegnet bygninger i alle størrelser, også dem med flere indgange og udgange. SafeCount leverer data når den registrerer bevægelse, med advarsler og alarmer, når befolkningsgrænsen er nået eller overskrides.

 

SafeCount fungerer uafhængigt af IT-netværk og er designet til nem opsætning og hurtig installation.

 

 

Forretninger / detailhandel

 

Med konkurrence fra de traditionelle forretninger, onlinebutikker osv. Skal nutidens detailbutikker få mest muligt af hver kunde, der kommer gennem deres dør.

 

Uden at forretninger har en klar ide om shoppeadfærden og butikskonverteringsfrekvenserne er administrationen tvunget til at træffe forretningsbeslutninger som ikke tager højde for nøglefakta om deres kunder.

Ved at måle nøjagtige fodfald i forretninger sikrer vi jeres kunder og medarbejdere en mere tryg oplevelse i forretningen.

 

Supermarkeder

 

Irisys har arbejdet med store supermarkedskæder over hele verden, og vi har gang på gang fundet frem til mere præcise informationer om dine kunder; hvordan de handler, hvornår de handler og hvordan de bevæger sig igennem butikken. Disse informationer giver dig muligheden for at forbedre niveauet af kundeservice og overgår kundernes forventninger, samt øger gentagende besøg

 

Ved at måle nøjagtige antal besøgende i butikken kan man skabe detaljerede detailanalyse og magt-supermarkedskøstyringsstystemer, hvilket er kernen i det vi gør.

 

 

 

 Shopping centre og storcentre

 

De kan være en udfordring at styre antal besøgende på offentlige områder såsom shopping centre. Det er blandt andet endnu en grund til at Irisys sensortællere er et  must have. Det gør at kunder og medarbejdere kan føle sig mere trygge ude i offentligheden, samt at det skiller sig ud fra andre butikker.

 

Mennesketællere kan også bruges til at forstå kundernes bevægelser og identificere smerteområder, såsom overfyldte eller overbelastede gangbroer, hvilket også gør det mere behageligt at shoppe for dine kunder. Også ved at forstå antal besøgende samt om der er lav/høj trafik, kan man få et bedre indblik i om det kan betale sig med huslejen.

 

 

 

 

 

Museer og Gallerier

 

Museer, gallerier og andre offentlige instruktioner skal være i stand til at måle deres nøjagtige antal besøgende, da offentlige tilskud og velgørende donationer, som de ofte er afhængige af antal besøgende. 

 

Uden direkte data for antal besøgende, er et cirka antal det eneste bevis du har for at vide om du har nok midler til butikken, samt du kan risikere at undervurdere antallet af besøgende. 

 

Løsningen til tælling af mennesker tilbyder en objektiv kilde af pålidelig data, som du kan bruge til at undersøge din institutions tiltrækningskraft.

 

 

 

 

 

 Togstationer og lufthavne

 

Lufthavne, togstationer og andre offentlige transporter er nogle af de travleste steder i den moderne verden. Der er blandt andet brug for den bedste og mest nøjagtige teknologi til at samle effektive data over antal besøgende

 

Data fra Irisys sensortælling giver operatører af transport et kraftfuld værktøj til daglig ledelse, fremtidig planlægning og sikre at alt kører så effektivt som muligt, samtidig med at de leverer et højt niveau til deres kunder.

 

 

 

 

Udendørs og bycentre

 

Mange steder såsom parker og bycentre har brug for en tæller af antal besøgende, også selvom det foregår udenfor. Takket være Irisys sortiment af robuste udendørs tællende enheder kan dette opnås lige så nemt som indendørs placeringer.

 

Byer over hele verden konkurrere med deres nabo byer om at tiltrække kunder og investeringer, så at have et nøjagtig data over antal besøgende er en af de mest effektive måde at måle hvor godt du klarer dig.

 

 

 

 

 

 

 

SafeCount Plus Cloud Platform

 

Med SafeCount Plus Cloud Platform administrerer du flere bygninger eller har SafeCount-systemer installeret på flere steder. Med SafeCount Plus-skyplatformen kan du få adgang til og analysere alle belægningsdata, der indsamles af dine SafeCount-systemer i god tid.

 

Avanceret rapportering giver dig mulighed for nemt at gennemgå, sammenligne og analysere belægningsdata for at identificere placeringer, der ikke overholder belægningsbegrænsninger, så du kan handle.

 

·      Sammenlign tid og historisk ydeevne på tværs af en portefølje af bygninger og placeringer

·      Understøtter ubegrænsede bygninger forskellige steder og tidszoner

·      Integrer data om levende belægning med andre plaforme og systemer.