Rengøring uden skadelig kemi

Oprettet d. under ECA

Rengøring uden skadelig kemi
Rengøring uden skadelig kemi

Rengøring uden skadelig kemi (vand+salt+elektronik)

Når det angår rengøringsprodukter, ved de fleste af os ikke hvor skadelige de er for vores miljø og os.

Mange af dem indeholder toksiske elementer og det er ikke for sjov at der ofte findes faremærker på dem! Ofte finder man ord som ”Lokalirriterende”, ”Miljøskadeligt” og ”Opbevares utilgængeligt for børn” anmærkninger på dem.

1000 vis af private og professionelle rengøringsfolk bruger disse produkter dagligt og de udsætter sig for helbredsskadelig kontakt med hud, øjne eller indånding.

Og så er der affaldet som vores kemi genererer, Danmark er et af de lande i EU der smider mest plastik ud fastslår Innovationsfonden. Rigtig meget af dette er plasticflasker som ender i havene og naturen.

Så en grøn tankegang er en mere bæredygtig måde at holde vores verden ren og der findes allerede økovenlige produkter derude som netop er baseret på grøn tænkning. En af disse er E.C.A, som står for Elektro Kemisk Aktiveret vand. Du har sikker aldrig hørt om det før men videnskaben har kendt til det siden 1834, da Michael Faraday publiserede sine videnskabelige forsøg med elektrolyse. Hans opdagelse var at når man satte strøm til en væske kunne man ændre dens kemiske substanser. I 1970’erne arbejde en russisk videnskabsmand ved navn Vitold Bakhir tilsatte salt til processen og opdagede en helt ny opløsning som havde kraftige desinficerende egenskaber og ECA var født.

Så hvordan virker det? Når en smule strøm tilsættes til en opløsning af salt vand, reagere Hydrogen og Oxygen fra vandet reagerer med Klorid fra saltet og danner HypoKlorSyre og Natrium fra saltet går i reaktion med Oxygen og Klorid og danner Natriumhypoklorit. Denne proces er kendt som Elektro Kemisk Aktivering eller ECA. HypoKlorSyre er et kraftfuldt, sikkert og naturligt forekommende desinfektionsmiddel og NatriumHypoKlorit er kendt som et effektivt rengøringsmiddel.

Når vores krop angribes af invaderende mikroorganismer som bakterier og virus reagerer vores immunforsvar ved at sende hvide blodceller som producerer den præcis samme Hypoklorsyre ud for at bekæmpe infektionen. Så ECA teknologien er inspireret af vores eget immunforsvar og ved at danne den samme, naturligt forekommende og uskadelige kemi, men i en mere koncentreret opløsning.

ECA er Non-toksisk, Non-allergent, Miljøvenlig og billig i drift. Det er 100% sikkert og ufarligt for mennesker og dyr. Dog er den farveløse og lugtfrie væske, der ligner vand et kraftfuldt produkt. Der er udført stringente tests af produktet på uafhængige EU godkendte akkrediterede laboratorier og Universiteter. De har vist at ECA er meget effektivt overfor bakterier, skimmel og virus på alle typer overflader. Tests har også vist at ECA dræber 99,999% af mikroorganismer inklusive potentielt sygdomsfremmende bakterier. Derfor er det heller ikke overraskende at Teknologien er godkendt af en lang række industrier i verden. Det bla. det Marine miljø og desinficerer drikkevand, bekæmper Legionella på Hospitaler og anvendes effektivt til at desinficere alt fra fisk til gulvtæpper og salat til blomster og drikkevand til dyr. Mulighederne med ECA er uendelige og det anvendes nu i rengøringsindustrien på restauranter, skoler, børnehaver, uddannelsesinstitutioner og offentlige institutioner.

For virksomheder er det såre simpelt, ECA er den oplagte løsning på fremtidens udfordringer. Anlæg som Toucan ECO kræver kun lidt strøm, vand og salt for at producere ubegrænsede mængder ECA på stedet. Der tilbydes forskellige typer anlæg der passer stort set alle applikationer og fordi du selv laver det, løber du aldrig tom, det kræver bare en smule vand og salt og den bruger kun en tiendedel så meget strøm som elkedel til at lave en liter ECA. Den aktiverede opløsning er certificeret sikker og testet til at være et ekstremt effektivt desinfektionsmiddel og godkendt til brug på overflader hvor der produceres fødevarer, uden efterfølgende af skylning. Toucan ECO er endvidere optaget på EU’s artikel 95 liste og godkendte Biocider. Teknologisk Institut og Fødevarestyrelsen har godkendt ECA.

Toucan ECO er Non-toksisk, Non-allergisk og udviser ingen helbredsrisiko i brug og eliminerer de mange plastikflasker til din traditionelle kemi og sparer dig penge på den lange bane. Du skal ikke bære nye flasker hjem fra supermarkedet, 1kilo salt laver 1000 liter ECA og gør noget godt for miljøet ved ikke længere at smide plastik i skraldespanden.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar